Sivut

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Viimein..

Viimeinkin sain pääteltyä Totoro töppöset loppuun.. Kylläpä siinä kesti! Ei huvittanu, ei kiinnostanu, ei kerenny, eikä jaksanu.. ja niitä lankoja oli niiiiiiin paljon!


Mut nyt viimein ne on valmiit. Enkä toisia tämmösiä kyllä tee! :D
Nämäkin 7-veljestä langasta. Ja koko n.24-25cm eli 39/40. Tuskastuneena menin vielä laskemaan ihan mielenkiinnosta paljonko lankoja oli jälellä.. Noh, olin kuitenkii jo varmaan yli puolet päätelly.. ja lankoja oli vielä vajaat 80 jälellä. Montakohan lankaa lie ollu kokonaisuudessaan ja vielä kahessa sukassa.. :S6 kommenttia:

 1. Joo, onhan tossa ollut lanka poikineen pääteltäväksi! Upeat niistä tuli!

  VastaaPoista
 2. Niimpäh! Kiitoksia! :) Voi kun olis joku nopeempi tapa hoitaa nuo langat..Ihana on neuloo aina kaikkee kuvioita, mut aina sillon päättelyvaiheessa sitä miettii et miks en tehny vaan yksvärisiä sukkia. :D

  VastaaPoista
 3. Teki vaikutuksen! :) Ihana teema! t. Noora Kuopiosta

  VastaaPoista
 4. Aivan upeat! <3 Minulla on kaksi tytärtä jotka molemmat ovat hulluna TotoroonOlisiko Sinulta mahdollista saada ko. mallia?
  Sari Kokkolasta

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia! :) Näitä ihan samanlaisia en enää tee. Ihan vaan koska oli niin isotöiset.. varsinkin päättelyn osalta. Tuntu ettei koskaan saa valmiiksi.. Mutta pitää vaan suunnitella ja muokata tuota vähän helpommaksi, niin sitten voin kyllä tehdä ihan mielelläni. :) Haluaisitko laittaa mulle vaikka sähköpostia? kokoja ym. tietoja? :)

  VastaaPoista