Sivut

maanantai 20. toukokuuta 2013

Ostoksia

Tänään tarttu kaikkee ihanaa Tiimarista mukaan. Siis munhan piti ostaa vaan musta tussi ja magneetteja... Mutta kun.. Kaikkee ihanaa vaan sattu tulemaan eteen. Olin taas kun lapsi karkkikaupassa. :D Jossain blogissa tai lehdessä näin joku aika sitten pitsi leimasimella tehdyn tyynynpäällisen vai oliko se kassi vai mikä? Ja ihastuin siihen täysin. 
(Sanokaa jos joku muistaa tai tunnistaa missä oon sen nähny!?) Ja ajattelin jo sillon, että jos semmonen leimasin vastaan tulee, niin se on kyllä pakko saada. Ja tänään se löyty. :) 
(Oho, tuo leimasin setti jäi nyt kuvaan väärinpäin, kun alareunassa on se paras kuvio. Noh en jaksa ottaa enää uutta kuvaa.)
En oo ennen oikeestaan leimailua kokeillu. Meinasin että ensin kokeilen ihan paperille, ja sitten kun löydän jotain kangasta tai tyynyliinan tai jonkun, niin sitten kangasvärillä kokeilen tuunailla.
Mukaan lähti myös ihania nappeja, (vaikka en tiiä ees vielä mihin käytän.) ja pikku pussukka,(näitäkii mulla alkaa kertymään) ;P Ja eilen tein löydön torilta. Jätti kokoinen avain lähti mukaan. :) Tuossa vähän vertausta 30cm:n viivottimen kanssa. Ja on muuten painava möhkäle. :D En tiiä vielä mihin saisin tän laitettua. Ei taida ihan normi taulukoukuilla pysyä seinällä.                           + Ihania lehtiä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti