Sivut

lauantai 4. toukokuuta 2013

Nalle Töppöset

Nyt en ole hirveästi kerennyt näperrellä. Oli synttäreiden järkkäilyjä ja mahatautia ym. tuossa. Nämä nalle töppöset sain viimein valmiiksi. Ja pääsin aloittamaan jo uusiakin. :)


Päädyin takaisin 7-veljestä lankaan. (Tuttu ja turvallinen) :P
Onhan langassa villaa, mutta itse tykkään pitää näitä lyhyt vartisia semmoisina ilta töppösinä esim. suihkun/saunan jälkeen niin talvella kuin kesälläkin.  :) 2 kommenttia:

  1. Ihanat nallet! Olisi kiva jos kertoisit mistä kuvio milloinkin on, eli onko ohje netistä vai omasta päästä. Tuokin on niin kiva, että jos ohje löytyy niin kyllä kelpaisi :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! :) Mulla ei valitettavasti ole ohjetta. Sukat teen ihan omasta päästä. Ja kuviinkaan en alkuperiä muista, sillä googlettelen kaikkee kuvia..ja sitten olen piirrellyt niitä itselleni ruutuvihkoon. Osaa kuvista olen sitten muutellut sopivampaan kokoon ym. Tuosta nallesta mulla on vihkossa kuva, mutta senkin neuloin vielä eri väreillä mitä olin piirtänyt. :P Oiskohan nallen alkuperäinen kuva ollut joku hamahelmistä tehty nalle, mistä otin mallia. Ja minä en osaa kyllä yhtään ohjeita kirjottaa neulomiseen. :P Varsinkin nuitten kuvien tekeminen..niin minä vaan kulettelen lankoja mukana ja vaihtelen siinä neuloessa. :D En osaa sitä sanoin selittää yhtään..

    VastaaPoista