Sivut

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Äkäsiä lintujaKeltaset linnut lapasissa.
                                      Pipo ja lapaset. Tilauksesta tehty pukin konttiin.
                                                Isommat lapaset
                                              Sukkia

                         

                                 Angry bird pipo.

                 


                 Pikkusia sukkia äkäsillä linnuilla. Tilauksesta kaverille pukin konttiin.  


4 kommenttia:

 1. Vastavierailulla! :)
  Mä itseasiassa oon vieraillut sun sivuille reilu viikko sitten, kun hain inspistä Angry Birds pipoon jota tein mun pienelle serkulle. Selasin googlen kuvahausta eri pipoja ja sun oma piti käydä kattoos oikein paikan päällä, kun mietin jo silloin (ja mietin yhä..) että sanony miten sä teet nämä kuviot? Mulla ilmeisen iso aukko neulesivistyksessä, tunnen intarsianeuletekniikan, silmukoiden jäljittelyn jälkeenpäin ja tietty kirjoneulonnan, mutta en vaan saa tajuntaani että miten sä teet nuo kuviot, erityisesti tuon pipon? Ois erittäin hauska nähdä vaikka kuva tuolta nurjalta puolelta, niin voisin vähä sivistyä...:D Ja hei, superhienoja juttuja sulla täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, mulle taas ei kerro noin hienot sanat mitään.:D En oo mikään expertti.:P Paljon vaan neuloo, niin sit siinä kehittyy. Ensimmäiset kuvio neuleet mulla oli ihan kauheita! :D Pipo meni tilaustyönä, niin en voi enää nurjaa puolta kuvata. Ja oon kyllä tosi huono tälleen selittämään.. mutta mulla on ruutupaperilla aina se kuva suunniteltuna. Aika paljon googletan hahmojen kuvia. Sitten sen ruutupiirroksen mukaan neulon. Eli 1 ruutu= 1 silmukka. Ja vaihdan vaan aina eri värisiin lankoihin siinä neuloessa. Eli monta lankakerää pyörii siinä aina mukana. :D Pohjaväri lankaa en katkaise ollenkaan välissä, vaan kuletan sitä aina mukana.(eli pyöräyttää langat ympäri, niin se tulee mukana eteenpäin,esim. parin silmukan välein,niin ei tule pitkiä lenkkejä sinne taakse.)Sitten jos kuvassa on vaikka mustaa reunassa, niin jätän sen verran pitkän langan, että voin käyttää sitä seuraavallakin kerroksella hyödykseni.(eikä tartteis joka kerroksella välttämättä ottaa uutta lankaa) Ja niitä pääteltäviä langanpäitä on siellä takapuolella aina ihan kaamee kasa. Niiden päättelyssä onkii aina ihan hirvee homma! ite tykkään tehä silleen, että esim. sienikuvassa on valkosta paljon siellä sienen sisällä, niin teen pohjavärin valkoisella, koska se kuvio onnistuu silloin paljon tasaisemmin. Kun sitten taas jos pohjaväriä ei ole ollenkaan siellä kuvan sisässä, niin meinaa ihan väkisin se kuva mennä silleen huonosti kurttuun. ja jos yhtään liian tiukkaa neuloo, niin sillonkii meinaa silleen mennä kasaan se kuva.
   En tiiä tajusitko tästä mitään. :D En oikein paremmin osaa selittää! Sanoisin, että kokeilemalla vaan.. niin miekii aloin nuita kuvioita tehä. :P

   Ja Kiitoksia!! :) Eikus vaan kuule itekkii kokeilemaan!!

   ( Yritän muistaa ottaa kuvia seuraavasta neuleesta sieltä nurjalta puolelta vaikka ennen päättelyä ja päättelyn jälkeen. Jos siitä on mitään apua. :) )

   Poista
 2. Todella ihanat nää vihaiset linnut :)

  VastaaPoista